De nieuwste lipoedeembehandelingen ontwikkeld door het TCLP van Clinique Dr. Don

Waardeer dit artikel:
Geen waarderingen

De nieuwste lipoedeembehandelingen ontwikkeld  door het TCLP van Clinique Dr. Don

Het team in het Total Care Lipoedeem Project (TCLP)

Om de kwaliteit van uw leven en lichaam te verbeteren

Lipedema of Lipoedeem

 

Clinique Dr. Don is gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en diagnosticeren van Lipoedeem. Daarnaast geven wij uitgebreide nazorg. Wij noemen dit het Total Care Lipoedeem Project. Doel is de kwaliteit van uw leven en lichaam te verbeteren.

Bij Clinique Dr. Don bieden wij intensieve persoonlijke zorg bij een complexe ziekte.

Is een complexe ziekte als Lipoedeem succesvol te behandelen?

Ja, maar alleen door lipoedeem specialisten met jarenlange ervaring.

Is er bij u Lipoedeem is vastgesteld en overweegt u een behandeling?  Ga dan op zoek naar een arts die deze complexe ziekte volledig begrijpt en veel ervaring heeft in het succesvol behandelen van deze vaak pijnlijke ziekte.

 

Waarom is het zo belangrijk een ervaren lipoedeem arts te bezoeken?

De reden om een ervaren lipoedeem arts te bezoeken is om risico’s en onnodige complicaties te vermijden.

 

Waarom wij deze waarschuwing in een blog verwoorden?

De reden is dat wij steeds meer patiënten zien die teleurstellende  ervaringen overgehouden  hebben na een behandeling  door niet ervaren lipoedeem specialisten. Deze artsen herkennen lipoedeem niet en behandelen de patiënt met lipoedeem als  een patiënt met overgewicht met alle gevolgen van dien.

 

Welke gevolgen hebben wij kunnen waarnemen?

De gevolgen zijn onder andere: sterk verminderde mobiliteit, vermindering van de algehele gezondheid, negatief pijnmanagement, weinig comfort en een sombere kijk op het leven. 

Zoek daarom een arts die veel ervaring heeft in het succesvol behandelen van Lipoedeem. Dat moet uw eerste stap zijn als u een behandeling overweegt.

 

Het team in het Total Care Lipodeem Project (TCLP)

Het innovatieve team werkzaam binnen het Total Care Lipodeem Project hebben chirurgische en niet chirurgische ingrepen ontwikkeld die het aangetaste deel van het lichaam succesvol behandelen.

De ziekte  Lipoedeem  is progressief als deze niet wordt behandeld en dat is nu precies de reden van de behandelmethoden binnen het Total Lipoedeem Care Project: behandel het aangetaste lichaam en stop de progressie. De ziekte Lipoedeem hoeft niet progressief te worden bij de juiste aanpak volgens de specialisten in het Total Lipoedeem Care Project. Daar staan wij voor, onder leiding van Dr. Don met zijn jarenlange ervaring op dit gebied. Hij heeft al vele lipoedeempatiënten van hun klachten afgeholpen.

Zo ook Annemarie, lipoedeem patiënte, door Dr. Don behandeld in sessies aan onderbenen, bovenbenen en armen, zij geeft aan: “Mijn leven is gigantisch veranderd, ik ben veel mobieler en kleding kopen is zoveel makkelijker. Mijn kwaliteit van leven is sterk verbeterd.”

Dr. Don ziet alle patiënten in alle stadia en patiënten die vermoeden dat er iets “niet klopt” met hun gezondheid wanneer dieet en beweging niet helpen, ongeacht de mate van inspanning.

Het team binnen het Total Care Lipoedeem Project

Dr. Don en zijn team zijn volledig toegewijd aan hun patiënten. Zij moeten zich weer goed kunnen voelen en blij kunnen zijn met hun lichaam en mind.

U kunt pijnvrij leven en zeggen ik heb mijn leven weer terug!


Print

Reageren? Login of registreer